Gyártás

Saját tulajdonú igali üzemünk 1998 óta látja el a jelenleg több mint 1300 magyarországi és csaknem 500 horvátországi franchise partnerünket fagyasztott pékáruval.

Immár 6000 négyzetméretesre bővített üzemünket folyamatosan fejlesztjük. 2010 októberében készült el egy 700 millió forintos beruházásunk, amelynek keretén belül világszínvonalúvá fejlesztettük a gyártástechnológiát, és bővítettük a kapacitást. Ekkor vált termelésünk számítógép által vezéreltté, valamint ekkor vezettük be integrált vállalatirányítási rendszerünket is.

2021-ben érkeztünk újabb fontos mérföldkőhöz a fejlesztésben: 500 millió forint értékben automata gyártósor építettünk, amely egyenletesen magas minőségre képes a termékek gyártásában. 650 millió forint értékben egy kelesztő-sokkoló pár beruházást is megvalósítottunk. A két fejlesztésnek köszönhetően mintegy 40 százalékkal növeljük kapacitásainkat, és új, magas minőségű, innovatív termékportfóliók gyártását tudjuk megkezdeni.

A gondosan megválogatott alapanyagok használata, a legmagasabb fokú minőségellenőrzési és élelmiszer-biztonsági előírások (IFS) betartása, és munkatársaink magas szintű szaktudása együttesen eredményezi termékeink kiváló minőségét.