2021. Szeptember 09. Csütörtök / Termékek Új EXTRA Termékcsalád

A Pek-Snack Kft. fontosnak tartja, hogy folyamatosan megújítsa, frissítse forgalmazott termékeinek portfólióját. A meglévő termékeink mellé most egy új termékcsaládot vezetünk be Pek-Snack Extra néven. Pikáns burger

2021. május 19.

Pikáns burger

Roppanós tésztába csomagolt pulykahúsos burger, csípős ízvilággal. A töltelék kellemesen pikáns, köszönhetően a paradicsom, az erős paprika és az uborka harmonikus kombinációjának. Felülete aranybarnára sült, és szezámmagokkal szórt, az ínycsiklandó ropogós befejezésért.

Áfonyás sajttorta párna

A hamisítatlan amerikai kedvenc, az áfonyás sajttorta péksütemény változata. 38-40%-os töltelékaránya kiemelkedően magas, és rendkívül ízletes: lágy sajtkrém találkozása krémes áfonyás töltelékkel.

Sacher barackos párna

Magyarország egyik kedvenc tortája péksütemény formában: kakaó ízesítésű leveles tészta találkozása ízletes, barackos-kakaós töltelékkel. A sacher barackos párna extra magas, 40-44%-os töltelékarányával valódi krémes kényeztetés.

Mákos guba

Roppanós leveles tésztába csomagolt mákos-vaníliás krémtöltelék, melyben a népszerű magyar édesség, a mákos guba izgalmasan új oldalát mutatja. 44-46%-os töltelékarányának köszönhetően egyedülállóan krémes finomság.