2022. Június 03. Péntek Superbrands díjat kapott a Pek-Snack

A legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen.

2021 után második alkalommal is kiérdemelte a rangos Superbrands kitüntetést a Pek-Snack Kft. A legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat elismerő Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen.  A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.  Most a bizottság döntése alapján a Pek-Snack megerősítette helyét a legkiemelkedőbb hazai márkák között.

Matskási Zoltán: ,,A vásárlók és az üzleti partnerek elismerését is jelzi a díj. Azt mutatja, hogy termékeink és szolgáltatásaink a vásárlók és az üzleti partnerek számára egyaránt megbízhatóságot és minőséget képviselnek. A Pek-Snack továbbra is folyamatosan fejleszti termékeit, növeli fogyasztói elégedettségét és hazai alapanyagainak stratégiai szerepét, valamint védi a magyar munkahelyeket.

Különösen értékes ez az elismerés ebben a rendkívül nehéz időszakban. A koronavírus-járvány és a gazdasági válság következményei ugyanis a pékáru-piacot sem kímélik. A megváltozott fogyasztói szokásokhoz is folyamatosan idomulni kell.

A vállalat azonban azt tapasztalja, hogy a fogyasztók segítik az általuk fontosnak, értékesnek tartott márkák fennmaradását: előtérbe került és felértékelődött számukra minden olyan élelmiszer, ami Magyarországon, hazai alapanyagokból kerül előállításra, és a magyar munkavállalók számára biztosít helyben megélhetést.

A Pek-Snack termékei országszerte több mint 1800 látványpékségben, valamint több kiskereskedelmi láncban kaphatók. A Pek-Snack Somogy megye egyik legnagyobb munkáltatójaként több mint 350 embert foglalkoztat igali üzemében, franchise partnereinek köszönhetően pedig további több ezer család megélhetését segíti. 1999 óta van jelen Horvátországban, idén pedig Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában is terjeszkedik. "