Környezeti politikánk

Alapvető értékként fogadjuk el a szűkebb és tágabb környezetünk hatékony védelmét, amely cégünknél nemcsak a szavak, hanem a tettek szintjén is megjelenik.

Vállalatunk központja, gyáregységünk saját szennyvíz előkezelő teleppel rendelkezik, így a közösségi hálózatba már csak tisztított szennyvizet juttatunk. A keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, külön a veszélyes, a papír és a fémhulladékot. Saját veszélyes hulladék tárolóval és papírtömörítő berendezéssel rendelkezünk. Gépjármű flottánkat kizárólag saját autómosónkban tisztítjuk, ahol az olajszeparátor és az iszapfogó által megtisztított vizet egy nyárfákkal sűrűn beültetett meghatározott területre eresztjük, biológiai tisztítással zárva a folyamatot. A gyártás során, a fagyasztó rendszer működése közben keletkező hulladék hőt használati melegvíz előállítására alkalmazzuk.

A vállalat vezetésének környezettudatos felfogását igyekszünk átültetni a mindennapos működésbe, így évente egy alkalommal a cég összes dolgozója részt vesz egy „környezettudatos életszemlélet” oktatáson. Ennek megvalósításához szükségesnek tartottuk az MSZ EN ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer működtetését és tanúsíttatását.

találat / oldal
Megjelenik 1-1-ig a(z) 1 találatból
/ 1 oldal
Tanúsítvány
találat / oldal
Megjelenik 1-1-ig a(z) 1 találatból
/ 1 oldal