Szállítás, gyártás

A Pek-Snack franchise hálózat egyik legfontosabb feladata a péksütemények biztonságos kiszállítása partnereinkhez a megfelelő időben, a megfelelő mennyiségben és minőségben, valamint a megfelelő összetételben. Ezt lehetővé teszi a modern, fagyasztó felépítménnyel ellátott járműflotta, amellyel az értékesítési helyre történő kiszállítást végzik megbízható kollégáink. A fagyasztott pékáru megrendelése interneten és a sofőrökön keresztül is megtörténhet.

A Pek-Snack péksütemények gyártása saját 6000 m²-es üzemünkben történik, amelynek kialakítása és a munkafolyamatok megfelelnek az Európai Unió legszigorúbb követelményeinek is (HACCP, ISO 22000, IFS). Gyáregységünkben az előállítási folyamat lezárásakor a pékárut fagyasztással tartósítjuk, eltarthatósági idejük ennek köszönhetően 180 nap, amelyen belül megőrzik eredeti minőségi jellemzőiket. Egyes péksüteményeinket tömeg, másokat darabszám alapján csomagoljuk, a raktározás és a szállítás pedig -18oC-on történik.

A fagyasztott pékárut az értékesítési helyen franchise átvevő partnereink sütik készre, és kínálják vásárlóiknak. Mindezeknek köszönhetően termékeink a frissen sütött péksüteményekkel teljesen azonos élményt nyújtanak.

A Pek-Snack franchise gyártóüzemében a péksütemények kelesztését standard körülmények között évek óta saját magunk végezzük. Ennek köszönhetően partnereink rengeteg munkaidőt takarítanak meg, valamint sokkal állandóbb termékminőséget tudnak kínálni a vásárlóiknak.